Juhlitaan.net - Opas juhlaan kuin juhlaan...JUHLATEtsi     
yrityskategoria   yrityksen nimi   osoite / paikkakunta     
etsi   


Ristiäiset & Nimiäiset Ristiäiset & NimiäisetRippijuhlat & Aikuistumisjuhlat Rippijuhlat & AikuistumisjuhlatYlioppilasjuhlat & Valmistujaiset Ylioppilasjuhlat & ValmistujaisetKihlajaiset KihlajaisetHäät HäätHääkalenteri HääkalenteriHautajaiset HautajaisetVuoden Juhlat juhlatMuita Juhlia Muut juhlatJUHLISSA MUKANA
Yritysrekisteri YritysrekisteriYritysesittelyt YritysesittelytLiity rekisteriin Liity rekisteriinMUUTA HYÖDYLLISTÄ
Tärkeitä lomakkeita Tärkeitä lomakkeitaJUHLITAAN.NET
Lisää suosikkeihisi OppaatTee aloitussivuksi Tärkeitä lomakkeitaLisää linkki / kuva MatkakohteitaMediakortti (PDF) ArtikkelitYhteydenotto Artikkelit
Täytekakku


Äitienpäivä
Täytekakku

Juhlapukeutuminen
Miesten pukeutumisetiketti
Liputus

Loppiainen
Runeberginpäivä 5.2.
Ystävänpäivä
Pääsiäinen
Vappu
Äitienpäivä
Juhannus
Rapujuhlat
Pyhäinpäivä
Halloween
Isänpäivä
Itsenäisyyspäivä
Joulu
Uusivuosi

Täytekakku

Kakkupohja:

6 munaa
160 g sokeria
110 g ohrakasta/maizena
110 g vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
60g voita
ripaus suolaa

Täyte:

1 litra kermaa
sokeria ja vaniljasokeria
2 pussia vaniljakastikejauhoa (tee siitä kiisseli paketin ohjeen mukaan)
banaaneja
hopeahelmiä(karkkeja)

Vispaa sokeri, munat ja suola todella kuohkeaksi vaahdoksi (sähkövatkaimella noin 20 min.). Et voi vatkata taikinaa liikaa.
Sekoita jauhot hyvin ja siivilöi ne muna-sokerivaahtoon. Sekoita nopeasti käsin yhtä sähkövispilän vispilää käyttäen. Lisää voisula ja sekoita nopeasti.

Kaada taikina hyvin voideltuun vuokaan ja paista 175 astetta kunnes pinta on kullan ruskea ja kakkupohja irtoaa hivenen vuoan reunoilta.
Ota kakkupohja pois uunista ja kumoa se leivinpaperin päälle, mutta anna vuoan olla vielä hetken ennenkuin irroitat sen kakkupohjasta.

Leikkaa kakkupohja kolmeen osaan (vaakasuorassa).
Vispaa kermaa ja tee vaniljakiisseli paketin ohjeen mukaan, mutta laita sekaan hivenen enemmän maitoa (noin 1/2 dl / 2 pussia).
Viipaloi banaanit ja sekoita viipaleet kiisselin sekaan. Banaanit saa hajota hivenen.
Kostuta alinta kakkupohjaa hivenen maidolla tai mehulla. Laita päälle puolet banaani-vaniljakiisselistä ja noin 1 cm paksu kerros kermaa kiisselin päälle. Laita seuraavaksi keskimmäinen pohja paikoilleen.
Tee samoin kuin alimman kerroksen kanssa.
Kun kakku on täytetty, kostuta hivenen ylintä kerrosta. Levitä tasaisesti seuraavaksi noin 1/3 osa jäljellä olevasta kermasta.
Laita loput kermat pursotinpussiin ja koristele kakku ristikon tapaisesti. Koristeeksi kannattaa laittaa tuoreita ruusuja ja hopeahelmiä(karkkeja).

Hyvää Äitienpäivää!

Sokos Hotel Presidentti

Nina Mattila - Visual artist


Sokos Hotel HelsinkiCopyright © 2002-2009 LANIQAtuotanto   |   Tervasaarenkatu 3, 48910 Kotka   |   Puh. 0408653534  |  myynti [a] juhlitaan.net   |   Sivuston käyttöehdot